top of page
Ontwerp zonder titel (4).jpg

Chloé 

Dag lieve heren,
 

Mijn naam is Chloé. Sinds een jaar heb ik mijn eerste stappen in deze spannende wereld gezet! Sommige momenten zijn om nooit te vergeten en ga ik voor altijd blijven koesteren. 

Bij mij kan iedere respectvolle en propere man terecht voor de ultieme Girlfriend experience. Genot geven en nemen, dit afwisselend met een glimlach is wat ik het liefste doe. Laten we er samen een onvergetelijke tijd van maken die we hopelijk nog vaker opnieuw kunnen beleven. 

Lieve zoen
Chloé 


 

Fotogalerij 

IMG_2738 2.JPG

Interview

Wat inspireert je om in deze branche te werken? - na jaren een kantoorjob ambieerde ik meer voor hobby’s en een betere work/ life balance Hoe zou je jezelf seksueel karakteriseren . - Open, Zeker een no judgment zone. In het leven zijn er zeker en vast genoeg taboes, deze laat ik graag achterwege in mijn job. Hoe ziet een date met jou eruit? - Na een verkennend gesprek bepalen we samen wat jou intiemste wensen zijn, gaande van een girlfriend experience tot… Wat is het slimste wat je ooit gedaan hebt? - Op deze vraag is naar mijn mening geen juist of fout antwoord, wat voor de ene de meest stomme beslissing was voor de andere de grootste openbaring. Hoe ziet een dag in jouw leven eruit? - Tussen paarden mest en hooi of mij opmaken en leuke date tegemoet gaan, je je raadt het al… Diversiteit alom. Waar ben je het meest trots op ? - Zeker en vast op de persoon die ik ben, heel leergierig en nooit judgemental. Altijd een luisteren oor voor iedereen ongeacht je probleem.

Nuttige links 

Bekijk de volgende links voor aanvullende informatie. 

IMG_2734 2.JPG
bottom of page