top of page

Jada Sparks, 34 

Dag heren, 
 

Mag ik een paar minuutjes van uw tijd stelen en mezelf voorstellen. Mijn naam is Jada. Sommige onder jullie zullen mij wel kennen van de betere erotische films.

Naast mijn piekfijn verzorgd voorkomen ben ik gezegend met een lief, grappig en verzorgend karakter. Velen zijn vooraf geïntimideerd, alhoewel ik er zeker van ben dat eenmaal je bij mij bent, alle zenuwen weg gaan zijn. 
Mijn diploma en levenservaringen zorgen ervoor dat ik een gesprek van niveau kan voeren, om nadien zacht over te gaan in een massage of....?
 
Naast modellenwerk heb ik nog zoveel facetten om jou in te nemen. Maar eerst ga ik jou mij wat beter leren kennen.
Tot voor kort combineerde ik mijn job in de adult sector met een voltijdse job in de verpleging. Ondertussen zette ik mijn eerste stapjes in de erotische wereld. En om eerlijk te zijn.... Dit smaakte naar meer!
Daarom heb ik in februari de keuze gemaakt mij 100% te geven (niet dat nog meer kon, maar je begrijpt het wel!) en hier mijn voltijds beroep van te maken.

Voordien werkte ik op heel kleine schaal als escorte en had ik enkele vaste klanten en nam ik geen nieuwe klanten meer aan. Zoals alles in het leven, is het leren met vallen en opstaan. (lees: mindere goeie ervaringen helaas, maar ook superveel GOEDE ervaringen) 
Na een tijd vond het juiste publiek mij, die mij correct en lieftallig behandelde. Zoals ik ook verdien en verwacht. 
De leuke afspraken volgden met elkaar op. Dus hier ben ik dan! 

Vanaf april ga je mij kunnen ontmoeten hier in Instituut René. De datums zijn vooraf meegedeeld en kan je hieronder terugvinden. 

Voor de maand april-mei ben ik er op: 

Afspraken gebeuren telefonisch via instituut René. Misschien tot snel?

Kus 
Jada 

bottom of page